Ενοικίαση Τριάρι, kissimmee, Osceola County, Φλόριντα, 5005 Kyng's Heath Rd

Ενοικίαση - Cod. 23654

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 98 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 5

ιδιοκτησίας:
Τα ακίνητά μας βρίσκονται εντός του σταθμού προσφέρει ένα ευρύχωρο αρχοντικό των 98m2. Αυτή δύο μονάδες η ιστορία έχει δύο υπνοδωμάτια με king size κρεβάτι, ένα άλλο υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και δύο μπάνια συν μονάδα bains.De διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και πλυντήριο, σαλόνι και βεράντα κάνει? eason ευρύχωρο για μια οικογένεια ή τους φίλους σας σε 6 άτομα. Το αρχοντικό είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από οποιοδήποτε διαθέσιμο δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ορλάντο και είναι διακοσμημένο σε μοντέρνο στυλ, καθιστώντας το ένα ιδανικό μέρος για διαμονή για όλη την οικογένεια.
πολύβουη πόλη κοντά Disney, Universal και το Sea World
Επίσης, κοντά στο hot spots όπως το Downtown Disney, Lake Buena Vista και International Drive.

Τοποθεσία του ακινήτου αντικειμένου:
Ιδανικό μέρος για να περάσετε τις διακοπές της οικογένειάς σας.
Εκτός από την πρακτική πλευρά της ίδιας της μονάδας, το θέρετρο έχει πολλά ελκυστικά πλεονεκτήματα, όπως: μεγάλη θερμαινόμενη 2, 3 τζακούζι, 2 διαφάνειες σε υψηλή ταχύτητα με πολλές ανατροπές για να διασκεδάσει όλους πισίνες, χώρους παιχνίδια, ένα μπαρ της πισίνας διατίθεται για όλα τα γούστα στην πισίνα, μίνι γκολφ 18 οπών, υψηλής ταχύτητας ασύρματη πρόσβαση στο internet σε κάθε βίλα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με σάουνα και χαμάμ, κέντρο δραστηριότητας, των επιχειρήσεων, η υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο για την Disney, Universal και το Sea World, μια δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο στη λίμνη Buena Vista, εβδομαδιαία καθαριότητα, κάρβουνο και ψησταριές αερίου κέντρο με τραπέζια για πικνίκ βρίσκεται στο θέρετρο , εσωτερικό κέντρο surfing βρίσκεται ακριβώς έξω από το σταθμό. Με αυτό το θέρετρο βρίσκεται στο κέντρο, αυτό διαρκεί μόνο 15 λεπτά ή λιγότερο για να φτάσει στα hot spots στο Ορλάντο, όπως το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο, Orange County Convention Center, εμπορικά κέντρα, Disney World, Sea World , Universal Studios, και τα κύρια κέντρα νυχτερινής διασκέδασης και εστιατόρια. Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, Fantasy World Resort είναι το ιδανικό μέρος για εσάς και την οικογένειά σας για να μείνετε για ότι πολυαναμενόμενο στο Ορλάντο, Φλόριντα για διακοπές!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB