Πώληση Μονοκατοικία, Gainesville, Alachua County, Φλόριντα, 3322 NW 39 Terrace

Πώληση - Cod. 24201

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 20.25 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 2025 sq. Feet

Bed 2 λουτρά · 2.025 τετραγωνικά πόδια λεπτά στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα. Μεγάλο Σπίτι κοντά σε σχολεία με τα πόδια σε καταστήματα, λεωφορεία και πολλά άλλα! Συνάρτηση μεταφοράς! Θα πρέπει να κινηθεί! Παρέχει όλες τις σοβαρές προσφορές! Επίτευξη επιστολή και εγκριθεί πριν σας!
  3 υπνοδωμάτια, 0.2 μπάνια με ενσωματωμένο BONUS DEN είναι τυλιγμένο γύρω από τα ράφια βιβλίων! Τεράστια λίμνη. SPA. Εκτός από την χωριστή γκαράζ και εργαστήριο. Η οικοδόμηση επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Μεγάλο τρέξιμο σκυλιών. Δύο παλιά μεταλλική οροφή. Ένα δύο ετών ενέργειας eff. Air / συστήματος θέρμανσης. Δύο-year-old θερμοσίφωνα! Eff Ενέργειας του ενός έτους. Πλυντήριο πιάτων και φούρνο κουκούλα! Αναβάθμιση μπάνια. Ανεμιστήρες οροφής όλη την ώρα. Νέα καταστρώματα και αίθριο 2013, είναι αφιερωμένο στην τελευταία ενέργεια IAB. Τα Windows!
  Ισπανικό σχέδιο σοβά μέσα και έξω! "U" σχήμα του σπιτιού με όλα τα δωμάτια ανοίγουν σε μια απομονωμένη αυλή. Η δεύτερη αυλή ανοίγει σε μια μεγάλη πισίνα και τροπικό ώριμη "Key West." Βοηθητικό δωμάτιο / Kraft μεγάλο. "Kick Back" Master υποχώρηση! Πόρτες Storm προστίθεται στο πίσω και μπροστά από το σπίτι! Νέα βρύσες μέσα έξω! Εξωτερική φωτισμού νέα! Νέα φωτιστικά στο σπίτι! Περισσότερες αναβαθμίσεις από ό, τι μπορούμε να θυμόμαστε!
ΕΤΟΙΜΟ MOVE IN!
Σούπερ σπίτι της οικογένειας! Μεγάλη διασκέδαση. Ιδιοκτήτες σούπερ κατοικίδιο. Μεγάλη για να ρίξει ένα κλειδί ζευγάρι ή τους ιδιοκτήτες του νέου σπιτιού!
Μεγάλες στερεά δρύινα ντουλάπια της κουζίνας του Μεξικού κεραμιδιών αντίθετες κορυφές. Μεξικού πλακάκια! Oak και καρύδι σε όλο το σπίτι!
Παρακαλώ καλέστε για να προγραμματίσετε ένα νέο σπίτι TOUR σήμερα!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB