Πώληση Μονοκατοικία, miramar florida, Broward County, Φλόριντα, 3810 SW 165 AVENUE

Πώληση - Cod. 29187

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 0.74 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Executive Series Αρχική οποίο βρίσκεται σε cul-de-sac μέσα σε 24 ώρες επανδρωμένο περιφραγμένη κοινότητα.
CBS εξωτερικούς τοίχους. Δάπεδο πρώτο όροφο. Στρογγυλεμένες γωνίες σε όλο το εσωτερικό και πανέμορφο Arc με δωρικούς κίονες πέτρα διαίρεση επίσημη σαλόνι και τραπεζαρία. Επαγγελματικά ζωγραφισμένα και διακοσμημένα με το έθιμο κουρτίνες. Τεράστια επάνω master υπνοδωμάτιο με οροφή δίσκο, μεγάλο καθιστικό και γαλλικές πόρτες που οδηγούν σε βεράντα με θέα δυτικά, επιτρέποντας την προβολή των όμορφα ηλιοβασιλέματα. ανεμιστήρες οροφής με φωτιστικά στο οικογενειακό δωμάτιο και όλα τα υπνοδωμάτια. Σύστημα συναγερμού. Το θέατρο στο σπίτι καλωδίωση στο οικογενειακό δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένων πίσω στην οροφή ηχεία surround. Ενημερώθηκε μπάνια. Τεράστια κύριο λουτρό με ματαιοδοξίες / ρωμαϊκή μπανιέρα / ξεχωριστή τουαλέτα και μπιντέ και το δικό του. Πλακάκια καλύπτονται βεράντες μπροστά και πίσω. Όμορφα διαμορφωμένο υπερμεγέθη αυλή με εξωτερική κουζίνα, κατάστρωμα και φοίνικες. στυλ θέρετρο που ζουν με πισίνα γύρο, τένις, γυμναστήριο, το μπάσκετ, το σπίτι κλαμπ και πολλά άλλα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB